Hayellerimiz ve Biz ^^mim^^

Yazar: Perşembe, Ekim 27, 2016 , , , ,

En güzel en sıcak en samimi sesim ile sesleniyorum, okurken hissedebilen herkese Kocaman Merhaba,

Sevgili arkadaşım Beyda'nın Kitaplığı beni mim lemiş çok mutlu oldum vakit geçirmeden cevaplamak ve sevgili arkadaşlarımı mim lemek isterim.

Ve işte sorular ve cevaplarım,
1-Hayal kurmaktan hoşlandığınız bir yer ya da zaman dilimi var mı?
Hayal kurmak için özel bir zamanım hiç olmadı, o bir an bir his ve her zaman olabilir.

2-En çok neyin hayalini kurarsın?
En çok ve hep Kızımın tekrar yürümesinin hayalini kuruyorum (kızım dediğim kedim dudu, belden aşağısı felçli yürüyemiyor)
Onun dışında çok fazla hayallerim ve onların bir listesi yok ama tamda bu yazıyı yazarken fark ettim ki benim gerçekleşmesini istediğim bir değil tam iki tane özel hayalim var. Eğer bir gün gerçekleşirse söz paylaşacağım ancak şimdilik o iki hayal için biraz zamana ihtiyacım var. İnşallah olur ...

3-Henüz gerçekleşmemiş ve ille de gerçekleşsin dediğiniz bir hayaliniz var mı ?
Evet ikinci sorunun cevabı içinde şimdilik sizinle paylaşamadığım ama inşallah olur dediğim iki hayalim var onlar olsun apayrı bir post ta paylaşacağım. 
Tabi ki hayaller bitmiyor bir gezme listem var ille olsun dediğim öncelikle bu yaz gerçekleşmesini planladığım Fransa Lavanta tarlaları vardı, gidemedim inşallah seneye ... hayallerimi süslüyor hala sonrasında Küba ve İtalya var mutlaka gitmeliyim. 
ve lütfen Dudu'm minik kızım yürüsün ...

Beni Mim leyen sevgili arkadaşım  Beyda'nın Kitaplığı teşekkür ederim, sayende farkında olmadan hayallere daldım gittim, dilerim en yakın zamanda gerçekleşir ve şimdi sıra sizde sevgili arkadaşlarım bakalım sizin hayalleriniz neler ? Bu mim sizler için cevaplarınızı benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum.



BENZER YAZILAR

4 yorum

  1. Çok samimi bir yazı olmuş. Tüm hayallerinizin gerçekleşmesini dilerim. Sevgilerimle 💎

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, inşallah hem benim hem de sizin tüm dilekleriniz gerçekleşir.
      Sevgiler

      Sil
  2. Merhaba umarım kızın iyileşir ve bize söylemediğin içinde yaşattığın tüm dileklerin ve hayallerin gerçek olur. sevgiler :)

    YanıtlaSil